AKK:n vanhempainyhdistys, Siuntio

AKK:n vanhempainyhdistys, Siuntio

tiistai 14. marraskuuta 2017

Joulumyyjäiset 9.12.2017


Aleksis Kiven koulun perinteiset joulumyyjäiset järjestetään lauantaina 9.12.2017 klo 10-12 koulun rakennuksessa 2. Luokat varaavat pöydän oman opettajansa kautta (opettaja merkitsee varauksen opettajien huoneessa olevaan listaan). 

Perinteisesti tapahtumassa on myyty leivonnaisia ja joulukoristeita. Siellä on ollut kahvio, musiikkiesityksiä, arpajaiset sekä toiminnallisia pisteitä. Pöytäpaikka on maksuton, ja luokka voi varata vain yhden pöydän. 

Jokainen alakoulun luokka pitää myyntipisteensä omassa luokassa (tästä ohjeistetaan opettajia erikseen). Lisäksi pöydän voivat varata esimerkiksi valinnaisaine- ja muut oppilasryhmät. Nämä pöydät sekä yläkoulun myyntipöydät ovat sijoiteltuina koulun ruokalaan. Parhaan pöydän palkinnon (30 euroa) saa sellainen pöytä, joka henkii yhdessä tekemistä ja joulun tunnelmaa. 

Jos tarvitsette pöytäänne varten sähköä, varatkaa mukaan omat jatkojohdot. Ei kynttilöitä! Luokat vastaavat itse pöytäalueensa loppusiivouksesta. 

Huomioithan, että kahvion pitäminen on varattu 9.-luokkalaisille ja arpajaiset 5. ja 6. luokkien tulevan leirikoulun kassan kartuttamiseen. Lisätietoa joulumyyjäisistä sekä erikoistilavaraukset toiminnallisia pisteitä varten saa vanhempainyhdistykseltä sähköpostiosoitteesta akknvanhemmat@gmail.com. 

 Iloista joulun odotusta toivottaa, Aleksis Kiven koulun vanhempainyhdistys